Veilinghof 4, 1442CT Purmerend

 

Omschrijving:

Superlocatie !!!

Ben je op zoek naar een woning met een prachtig locatie en talloze opties, wonen nabij het historisch centrum van Purmerend met een voortreffelijk uitzicht (zowel vanuit het balkon als dakterras) over de vaarwater “De Where”, waarbij diverse voorzieninngen zoals supermarkt, cultuurcentrum de P3, treinstation en openbar vervoer op loopafstand te vinden is en waar je eventueel ook nog de mogelijkheid hebt om een ligplaats te krijgen voor een boot pal voor je woning? Kijk dan niet verder en plan een bezichtiging in voor Veilinghof 4!

Dankzij haar ligging en de raampartijen heeft de woning een voortreffelijk lichtinval. Met een balkon op de eerste verdieping en een dakterras op de derde verdieping is het heerlijk genieten in deze woning uitkijkend op de gezellig vaarwater De Where. Woning beschikt over 3 slaapkamers, een wc op de eerste verdieping, een badkamer met wc op de tweede verdieping en een douche op de derde verdieping. Ook is er op de begane grond een inpandig berging aanwezig.

 

Indeling

1e verdieping.

Bij binnenkomst van de woning (gelegen op de 1e verdieping) kom je in een hal met toegang tot de moderne wc, meterkast, trap naar de 2e verdieping en de prachtige woonkamer met een open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Via de woonkamer heb je toegang tot de fraaie balkon met een prachtig uitzicht op de vaarwater De Where.

2e verdieping.

Vanuit de hal heb je de trap naar de derde verdieping, toegang tot de twee ruime slaapkamers, een wasruimte en de moderne badkamer met inloopdouche, wandcloset en wastafelmubel.

3e verdieping.

Hier bevindt zich de royale slaapkamer over de gehele verdieping met toegang naar de doucheruimte en de prachtige terras.

 

Bijzonderheden:

-            Levendig buurt

-            Vlakbij centrum

-            Supermarkt en andere voorzieningen op loopafstand

-            Balkon en dakterras

-            Vernieuwde woonkamer, wc en badkamer

-            3 ruime slaapkamers

-            2 x doucheruimte en 2 x wc

-            inpandig berging aanwezig     

 

KENMERKEN

Vraagprijs € 479.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct
Soort woonhuis Maisonettewonning
Bouwjaar 1987
Woonoppervlakte 138m²
Aantal kamers 4
Actieve VVE bijdrage € 180 p/m
Verwarming Stadsverwarming
Warm water Stadsverwarming
Eigendom Volle eigendom

 

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundig makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.”

Contact

Solid Makelaars
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam

020 239 22 46
ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

Geplaatst op: 2021-07-02

Maatregelen om beleggers te weren van de woningmarkt hebben effect, schrijft ABN Amro in het rapport Stand van Vastgoed juni 2021. Door onder meer een hogere overdrachtsbelasting voor beleggers daalde de waarde va...

Lees meer Meer nieuws