Hendrik Marsmanstraat 76, 1321 TB Almere

 

OMSCHRIJVING

Let op!!   Bieden vanaf prijs.

In de zeer gewilde Literatuurwijk ligt deze ideale, kindvriendelijke eengezinswoning met een tuingerichte woonkamer met prachtige marmeren vloer, een zonnige achtertuin, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en eventueel twee erbij te realiseren slaapkamers op de tweede verdieping. Deze fraaie woning staat op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie met diverse openbare voorzieningen in de directe nabijheid, waaronder: scholen (internationale school), winkels, openbaar vervoer, gezondheidscentrum, sport en recreatievoorzieningen.

 

Indeling.

Begane grond: Voortuin, entree hal met meterkast, modern wandcloset met fontein, toegang tot de tuingerichte woonkamer met prachtige marmeren vloer verwarmd d.m.v. vloerverwarming, achtertuin met een vrijstaande houten berging voorzien van elektra.

De luxe inbouwkeuken is aan de straatzijde van de woning gelegen en heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder: koelkast met vriezer, keramische kookplaat met afzuiging, oven, magnetron en vaatwasser.

Eerste verdieping: Via open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping, overloop met toegang tot drie slaapkamers van verschillende afmetingen. De fraaie badkamer is uitgerust met een inloopdouche en 2e wandcloset alsmede badmeubel.

Tweede verdieping: grote open ruimte welke zeer geschikt zou zijn voor 1 of 2 slaapkamers.

 

KENMERKEN

Vraagprijs € 330.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding Per direct
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Woonoppervlakte 112m²
Aantal kamers 5
Energielabel A
Verwarming stadsverwarming
Warm water stadsverwarming
Externe berging 4,2 m²
Eigendom Eigendom belast met Opstalrecht Nutsvoorzieningen

 

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundig makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.”

Contact

Solid Makelaars
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam

020 239 22 46
ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

Geplaatst op: 2021-07-02

Maatregelen om beleggers te weren van de woningmarkt hebben effect, schrijft ABN Amro in het rapport Stand van Vastgoed juni 2021. Door onder meer een hogere overdrachtsbelasting voor beleggers daalde de waarde va...

Lees meer Meer nieuws