Bierens de Haanstraat 5, 1064NC Amsterdam

 

Helaas, woning is al verkocht.

 

Omschrijving
Hierbij bieden wij een geheel gerenoveerd 4 kamer tussenwoning aan van ca. 95m2  met een ruime zonnige tuin in een groene en rustige wijk in Slotermeer. 

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het recreatiegebied Sloterpark en Sloterplas, diverse winkels (Plein 40-45), openbaar vervoer en uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10). In de directe omgeving is er openbaar vervoer en zijn er diverse winkels. 

Begane grond: entree, hal met toilet, meterkast, dichte keuken,tuingerichte woonkamer met toegang tot de zonnige tuin gesitueerd op het westen. 

Eerste verdieping: 
Overloop met toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde een ruime ouderslaapkamer (ca. 13 m²). In het midden is de badkamer gesitueerd. Deze is betegeld. De andere slaapkamers (ca. 7m²) en (ca 5m²) bevinden zich aan de voorzijde. 

Tweede verdieping: 
Met een vaste trap bereikt u de zolderverdieping en kan gemakkelijk middels een opbouw dienen tot een extra slaapkamer. Hier treft u ook de cv-opstelling aan.

 

Kenmerken 
- Verwarming en warm water d.m.v HR Intergas Kompakt ; 
- 3 slaapkamers ( mogelijkheid tot het creëren van een vierde ); 
- Vrij parkeren voor de deur ; 
- Bouwperiode 1945-1959 ; 
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaar (tot 15-11-2060); 
- Oplevering kan spoedig; 
- Zowel houten als kunststof kozijnen; 

Contact

Solid Makelaars
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam

020 239 22 46
ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

ABN Amro: maatregelen tegen beleggers op woningmarkt hebben effect

Geplaatst op: 2021-07-02

Maatregelen om beleggers te weren van de woningmarkt hebben effect, schrijft ABN Amro in het rapport Stand van Vastgoed juni 2021. Door onder meer een hogere overdrachtsbelasting voor beleggers daalde de waarde va...

Lees meer Meer nieuws